* HAFTANIN FLATCAST FCP TEMALARI

                                                           

Gönderen Konu: 2012 Burç Yorumları -2 (SON BÖLÜM)  (Okunma sayısı 963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2012 Burç Yorumları -2 (SON BÖLÜM)
« : Şubat 03, 2012, 07:36:06 ÖS »
2012 Burç Yorumları -2 (SON BÖLÜM)


2012′de en iyi ilişkiler : Başak-Boğa, Başak-Terazi
2012′de en zor ilişkiler: Başak-Balık

İş ve Para:
2012′de paradan yana probleminizin pek olmayacağını söyleyebiliriz. Ancak ekonomik durumunuzu büyük risklerden korumalısınız. İş hayatındaki kazançlarınızı sermayenizi büyütmek yolunda kullanabilirsiniz. Plüton etkisi altındaki Başak’lar açısından iş hayatında ilerleme daha zorlayıcı bir süreç olabilir.

Sağlık:
Bu yıl sağlığınızı tehdit eden büyük riskler yok ancak Neptün’ün açısı özellikle 6-10 Eylül doğumlu Başak’ları daha huzursuz kılabilir. Bu dönemde doğan Başak’lar tedavi süreçlerine sadık kalmalılar. 6 Şubat’a kadar olan dönem ve 1 Mayıs – 12 Haziran dönemi daha çok özen gösterin.

__________________________________________________
__________________________________________________

Terazi 24 Eylül - 23 Ekim

2012′de kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Girişimlerinizde başarılı olup, zorluklara karşı daha dayanıklı olabileceksiniz

2012′de sizi neler bekliyor

Kuşkusuz bu yılın şanslı burcu Terazi olacak. 2012, kendinize güvenin artacağı, şansa daha çok güvenebileceğiniz bir yıl. Sorumluluk hissiniz ve çabalarınız bu yıl çok daha güzel sonuçlar getirirken, kişisel olarak kendinizi yenileyeceksiniz. Sağlık problemleriniz varsa, bunlar daha kolay düzelebilecek. Kendinize güveninizi tazelerken, iş hayatında da olanakları daha iyi değerlendirebileceksiniz. Anlaşmalar, ortaklıklar ve evlilik alanında daha büyük şanslar yakalayabilirsiniz.
14 Ekim’den sonra doğmuş olan Terazi’ler, Satürn’ün disiplin getiren enerjisini hissedecek. Sıkı çalışma ve sorumluluklar etkin olacak.
Özellikle güzel sanatlar ve yaratıcı alanda aktif olan Terazi’ler için, Neptün daha üstün bir yaratıcılık ve ruhsallık getirmekte.

Şanslı alanlar:
Bu yıl kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Kişiliğiniz, girişimleriniz ve görünümünüzle şansı kendi üzerinize çekmek daha kolay olacak. Daha popüler, ilgi gören ve iyimserlik sergileyen bir tavırdasınız. Kendine güvenerek yeni riskler alabilecek ve hayatınızın ufuklarını genişletebileceksiniz. Eğitim, kariyer ve evlilik hayatında pozitif deneyimler söz konusu. 26 Ekim’den sonra ise Jüpiter size maddi alanda daha fazla kazanç getirebilir ve elde ettiğiniz tecrübeleri daha kolay biriktirebilir, sağlamlaştırabilirsiniz.

Mücadele alanları:
Bu yıl zorlamalara karşı daha dirençli olabilirsiniz. 2012, size daha fazla kolaylık ve başarı şansı getiriyor. Ancak 14 Ekim’den sonra doğmuş olan Terazi’ler, kariyerle ilgili konularda ve amaçlarına erişme yolunda daha fazla disiplin sergilemek zorunda. 6 Şubat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz tarihleri arasında Mars’ın sert açıları, yorucu zamanlara işaret etmekte.

Aşk ve İlişkiler
Venüs’le ilişkili olan Terazi, ilişkilerin, aşkın ve uyumun burcudur. Terazi’ler, aşka ve beraberliklere özel bir önem verir ve duygularını mümkün olduğunca belirgin kılar. Bu burcun insanı romantizmi öne çıkarır ve kabalıklardan hoşlanmaz. Partnerlerinin kararlı ve irade sahibi olmasını tercih ederler.

Terazi Kadını:
Terazi kadını aşka âşıktır. Düzensiz, vasat ve agresif hareketlerden hoşlanmaz. İlişkilerinde tarafsız, yumuşatıcı ve dengeleyicidirler. Bununla birlikte Terazi, fikirleriyle de öne çıkan bir burçtur ve ilişkilerinde zihinsel canlılığa büyük önem verir. Aşkın sadece fiziksel alanında kalmayacaklar, düşüncelerini paylaşan partnerler arayacaklardır.
Bu yıl Neptün, size romantizm ve aşkta kendinizi kaptırabileceğiniz temaslar getirmekte. 2 Şubat–26 Şubat, 22 Mart–15 Nisan, 10 Mayıs–3 Haziran, 17Ağustos–11 Eylül, 8 Ekim–5 Kasım dönemleri, ilişkilerde çok daha olumlu ve keyifli dönemler olabilir. 6 Şubat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz arasında tartışmalar ya da kişilik çatışmaları huzursuzluk getirebilir.

Terazi Erkeği:
Zevk sahibi ve dikkat çekmeyi bilen bir erkektir. Gerçek bir romantiktir. Özellikle 6 Şubat’a kadar ve 20 Mart-20 Mayıs arasındaki dönemde ilişkiler daha akıcı ve heyecan verici olabilir. 12 Haziran–28 Temmuz arasında sabırsızlık, ters ve ani çıkışlar ve yanlış anlamalar yüzünden keyfinizin kaçması, ilişkileri zora sokabilir.

En iyi ilişkiler : Terazi-Terazi, Terazi–Kova
En zor ilişkiler: Terazi-Yengeç

İş ve Para:
Uzun vadeli düşünmek ve planlı hareket etmek size çok şey kazandırabilir. Neyse ki Jüpiter burcunuzdan geçerken, ilk bakışta zor gibi gözüken olayların sonrasında büyük kazançlar elde edebilirsiniz. Mars, 6 Şubat–20 Mart aralığında mesleki açıdan daha zor bir döneme işaret ediyor. 28 Temmuz sonrasında ortaklaşa konularda kazançlarınızı daha iyi korumanın yollarını bulmalısınız. Miras, toplu bir paranın ya da kaynağın beklentisi içinde olabilir, ama istediğiniz yönde hareket etmekte zorlanabilirsiniz.

Sağlık:
Sağlığınızla ilgili problemler beklememelisiniz. Sağlık problemleri olanlar, bu yıl çok çabuk iyileşebilirler. Sağlık açısından, 1 Mayıs–12 Haziran arası daha hassas bir dönemde olabilirsiniz. Bu dönemde bedeninizi aşırı yıpratan çalışmalardan ve iş ortamında kendinizi tüketmekten uzak durmalısınız.

__________________________________________________
__________________________________________________

Akrep 24 Ekim - 23 Kasım

2012′de uzun yıllardan beri gösterdiğiniz çabaların meyvelerini alacaksınız. Bu yıl iç dünyanızda mutluluğu yakalayabilir, geçmişi geride bırakmayı başarabilirsiniz

2012′de sizi neler bekliyor

Temmuz ayından itibaren iş hayatınız ve amaçlarınız sizin için çok daha fazla önem kazanmaya başlayacak. Bu yıl, başarınızı çok daha belirgin kılabilir ve önemli sorumluluklar alabilirsiniz.
Uzun yıllardan bu yana gösterdiğiniz çabaların olumlu sonuçlarını alabileceksiniz. Temelinizi sağlam yapmamışsanız, Satürn size gerçekleri göstererek, iş hayatında kısıtlamaların içine sokabilir. Yılın ikinci yarısında hayatınızın önemli alanlarında dikkat çekici deneyimler yaşayacaksınız.
27 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında doğan Akrep’ler Uranüs’ün getirdiği yenilenme heyecanını, olaylara farklı bakabilme kapasitesini, orijinal düşüncelerini yaratıcı alanda gösterebilme fırsatlarını daha iyi değerlendirebilecekler.
2012′de 6-10 Kasım doğumlu Akrep’ler üstleriyle ilişkilerde, babalarıyla ilgili konularda ya da genel olarak otorite figürü kişilerle tatminsizlik ve dağılma yaşayabilirler.
Ağustos ayından itibaren evlilik, ortaklaşa konular, hukuki konular ve ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Bu dönemde ilişkilerdeki pürüzler hemen çözülemeyebilir ve önemli bir kararsızlık dönemi geçirebilirsiniz.

Şanslı alanlar:
Jüpiter yıl boyunca size ruhsal konular, geçmişe ait işler ve genel olarak iç dünyanızda mutluluk, hayatın getirdiklerini kabullenme arzusu ve geçmişi geride bırakabilme şansı getiriyor.

Mücadele alanları:
20 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında ortaklaşa alanda düşmanlıklara karşı uyanık olmalısınız. Yılın ikinci yarısında tek başına hareket etmek pek kolay olmayacağı için, ilişkilerde esneklik göstermek, öfkenizi yıkıcı yönde kullanmamak fayda sağlayacak.

Aşk ve İlişkiler
Akrep burcu ilişkilerinde kolay caymayan, kararlı, kendini adama özellikleriyle bilinir. Akrep krizlerin de burcudur ve şüpheci yapısı ise düzgün giden bir ilişkide huzursuzluk kaynağı olabilir. Akrep için partnerinin maddi ya da manevi güç sahibi olması bir çekicilik ve tercih nedeni olabilir.

Akrep Kadını:
Akrep kadının adı ‘femme fatale’e (tehlikeli kadın) çıkmıştır. Bu ne ölçüde doğrudur bilinmez ama Akrep kadınında gizemli bir çekicilik, baştan çıkartmaya yakın bir enerji ve etkileyicilik vardır. Kıskançlık duygusunu frenlemesi pek kolay değildir. Bu yüzden fırtınalı, aşırılıklara kaçan ilişkilere daha fazla eğilimlidirler. Cinsellik, ilişkilerinde ön safta olmakla birlikte, ruhsal bütünlük de göz ardı edilmez. Akrep kadını, unutan ve kolay affeden birisi değildir.
Bu yıl da ilişkilerinizde yenilenme, sürprizler ve hayatınızı yenileyen olanaklar bulabilirsiniz. 9 Ocak – 2 Şubat, 26 Şubat – 22 Mart, 3 – 28 Haziran, 11 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında aşkta mutlu olmak çok daha kolay ve size keyif getiren gelişmeler söz konusu.

Akrep Erkeği:
Akrep erkeğinde de sezgiler, duygusal derinlik ve ruhsal birleşme büyük önem taşır. Akrep aşırılıkların burcu olduğu için ilişkilerinde kriz yaratmayı sever. Tensel zevklerini dizginlemesi pek kolay değildir ve kıskançlık önemli bir sorun olabilir.
Bu yıl Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkta size daha fazla heyecan ve keyif getiren gelişmeler mümkün. 6 Şubat-20 Mart, 1 Mayıs-12 Haziran dönemleri böyle zamanlardır. 2-26 Şubat, 28 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasında ilişkilerde ve evlilik hayatında daha fazla yanlış anlama ve huzursuzluk gündeme gelebilir.

2012′de en iyi ilişkiler : Akrep-Yengeç
2012′de en zor ilişkiler: Akrep-Boğa

İş ve Para:
Yılın ilk yarısında iş hayatında pozitif dengeler söz konusu. Deneyimlerinizi genişletebileceğiniz olanaklar, yabancılar ya da yurtdışı konulara ilişkin gelişmeler, uzun zamandır çabalarınızı aldığınız dönemler olabilir. Yılın ikinci yarısında iş hayatında önemli ilerlemeler olmakla birlikte, şartların sizi fazlasıyla yorabileceğini de görmekteyiz.

Sağlık:
Yılın ikinci yarısında aşırı çalışmadan dolayı sağlığınıza özen göstermelisiniz. Mars da çoğu zaman sağlık problemlerine işaret eder. Küçük kazalar, gerginlikler, ateşli hastalıklar Mars’la ilişkilidir.

__________________________________________________
__________________________________________________

Yay 24 Kasım - 22 Aralık

Bu yıl burcunuzun yöneticisi Jüpiter’in sizinle uyumlu açıda olması, bazı zorlamalar olsa bile şansın ve iyimserliğin hüküm süreceğini anlatıyor. İş hayatında daha dengeli bir dönemden geçiyorsunuz

2012′de sizi neler bekliyor

2012′ye genel bakış:
Bu yıl 26 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak olan Jüpiter, size sosyal açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz sayısız olanaklar sunuyor. Böylece yaptıklarınızı, yaratıcılığınızı çok daha geniş bir kitle ile paylaşabilir ve ortaklaşa çalışmalardan destek alabilirsiniz. 2012 ileriye yönelik projelerinizi, umutlarınızı canlandırmak, harekete geçirmek açısından son derece hareketli bir yıl olacağa benziyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca iş hayatınızda verimli ortaklıklar yapabilir, kazancınızı daha verimli bir biçimde kullanabilir, yatırıma dönüştürebilirsiniz.
Yılın ilk yarısında parasal alanda, özellikle ortaklaşa işler ve borç alacak konularında kaynaklarınızı daha iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bu tarihe kadar kredi koşulları daha zorlayıcı olabilir, ya da eşinizin ya da ortağınızın maddi sıkıntıları yüzünden sizin kendi şahsi para durumunuz da zorlanmalar yaşanabilir. Ancak yılın ikinci yarısında Satürn size daha büyük bir anlayış, hayatı değişik alanlardan ciddi bir biçimde görebileceğiniz olanaklar ortaya koyacak.
13-16 Aralık doğumlu Yay burcu kişileri hayatlarını daha fazla sorgulayacak, kendi kendileriyle bir savaşa girebilecek.
26 Kasım–3 Aralık tarihleri arasında doğmuş olan Yay’lar değişime açık durmak ve yenilenmeye direnmemek durumunda.
Şanslı alanlar: Sadece maddi açıdan değil, idealist çalışmalar ve paylaşımlar açısından da yaratıcı bir dönemden geçmektesiniz. 6 Şubat’a kadar olan dönem, 20 Mart–1 Mayıs ve 12 Haziran–28 Temmuz tarihleri arasında gerek iş gerekse özel yaşamınızda fırsatları çok daha aktif bir biçimde yönlendirebilirsiniz.

Mücadele alanları:
Tepkilerinizi gereğinden fazla abartabilir ve ileride sizin için fırsat olabilecek gelişmeleri de gelişi güzel biçimde tepebilirsiniz. 1 Mayıs–12 Haziran tarihleri arasında gerek iş gerekse özel yaşamınızda bu eğilimlere daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Aşk ve İlişkiler:
Özgürlüğüne düşkün Yay insanı, aynı özgürlüğü partnerine de verecektir. Doğuştan iyimser Yay, kendisine çok yönlü, bilgiye önem veren, entelektüel partnerler arar. Kendilerini kısıtlayabilecek, çok kurallı ilişkilerden uzak duracaklardır.

Yay Kadını:
Yay kadını kabına sığmayan, keşfetmeyi, öğrenmeyi ve deneyimci olmayı seven karakterdedir. Aşka inanır ve bunu ancak sınırlanmadan, olabildiğince yaşayarak ve deneyerek öğrenmek ister. Bu yüzden ondan çok bağlılık beklemek gerekir. Bununla birlikte Yay dürüsttür ve dobra dobra konuşmayı yeğler. Arkadan vurmayacaktır. Onunla aşk, doğal ve maceraya açıktır. Aşırı romantik planlardan hoşlanmaz ama güvene ve açık olmaya önem verir. Yay kadınında bolca neşe ve şaka da aşkın vazgeçilmez bir parçası olur.
2012 yılında ilişkiler çok özel bir önem sergilememekle birlikte Venüs’ün olumlu açıları altında aşk hayatınızda daha kolay mutlu olabilirsiniz. Bu dönemler 9 Ocak’a kadar olan dönem, 2-26 Şubat, 22 Mart-15 Nisan, 28 Haziran–23 Temmuz, 17 Ağustos–11 Eylül ve 8 Ekim–5 Kasım tarihleri arasıdır. Bununla birlikte, 1 Ekim–15 Aralık tarihleri arasında eşinizin ya da ortağınızın problemleri yüzünden aşk hayatınızda daha fazla problem ya da kafa karıştıcı konularla karşılaşabilirsiniz.

Yay Erkeği:
Onu yakalamak pek kolay değildir. Muziptir. Heyecanlıdır. Duygularını ancak eylem yoluyla anlatmayı tercih eder. Maceracı yapısı nedeniyle çok bağlı olması beklenemez ve durulması oldukça zaman alır. Bu yüzden evliliğe yanaşması çok kolay olmaz. Çocuksu yapısıyla sorumluluk almakta da zorlanabilir. Beraber gezebileceği, özgürlüğüne değer veren partnerlerle daha rahat beraber olacaktır.
Bu yıl Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkta size daha fazla macera ve canlılık getiren gelişmeler mümkün. Bu nedenle 6 Şubat’a kadar olan dönem, 20 Mart – 1 Mayıs ve 12 Haziran – 28 Temmuz arası son derece renkli ilişkilere sahne olabilir. Bununla birlikte 1 Mayıs – 12 Haziran arasında ortaklaşa konular, evlilik ve eve ait konular daha fazla gerginlik kaynağı olabilir.

2012′de en iyi ilişkiler : Yay – Terazi , Yay – Kova
2012′de en zor ilişkiler: Yay – Balık

İş ve Para:
Bu yıl maddi konular özellikle ilk yarıda sizin için daha fazla endişe kaynağı olabilir. Kendi kişisel maddi kaynaklarınızı daha sağlam hale getirmenin yollarını aramalısınız. Ancak son iki yıldan bu yana, ortaklaşa konular, borçlar ve kredi koşulları kendi finansal birikimlerinizi zora sokmuş olabilir. Böyle bir dönemde, başkalarından alabileceğiniz maddi desteğin sınırlı olacağını söylemeliyiz. Ancak 16 Temmuz sonrasında bu alanda rahatlama olacak ve parasal açıdan daha olumlu bir dönemin ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Ayrıca bu yıl sosyal faaliyetler, arkadaşlıklar ve grup çalışmaları da iş açısından son derece şanslı ve verimli olabilir.

Sağlık:
Bu yıl sağlığınızla ilgili çok büyük gerginlik getiren transitler yok ancak 28 Temmuz sonrasında Boğa burcuna geçecek olan Mars gerek iş yükü gerekse daha fazla detaylı çalışma ve huzursuzluklardan dolayı sağlığınızı zorlayabilir. Bu arada Mars’ın yine burcunuzda ya da sert açıda olduğu 6 Şubat’a kadar olan dönem, 1 Mayıs – 12 Haziran arası risk almayı seven sporcu Yay’lar açısından bedeni fazla zorlamamanın gerektiği zamanlar olacak.

__________________________________________________
__________________________________________________

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

2012′nin ikinci yarısında kariyeriniz açısından oldukça parlak günler yaşayacaksınız. Her şeye rağmen, siz yine de maddi alanda büyük riskler almayın. Bu yıl, evliliğe de daha ciddi bir gözle bakabilirsiniz

2012′de sizi neler bekliyor

2012′ye genel bakış:
Yılın ikinci yarısında Satürn ortaklaşa işler, ortağınızın ya da eşinizin maddi durumu ile ilgili konularda kendinizi disiplin altına almanız gereken bir dönemin başlayacağını gösteriyor. Kişisel kaynaklarınızı daha sağlam hale getirmeli ve başkalarından beklediğiniz parasal desteklere çok fazla güvenmemelisiniz.
Her şeye rağmen 2012′nin ikinci yarısı, çok daha rahat bir tablo sergiliyor. Jüpiter size kariyer alanında daha fazla tanınma, yaptıklarınızın takdir edilmesi ve dikkat çekmesi yönünde şans getirmekte. Bu yıl sosyal statünüzü etkileyen olumlu olaylar bekleyebilirsiniz. Bu evlilik yoluyla da olabilir.
Hayatınıza zorlanmadan sokabileceğiniz yenilikler, olaylara farklı yönde bakabilme şansı, yakın çevrenizden kaynaklanan pozitif değişiklikler, muhafazakâr yönünüzü yumuşatırken sizi hayatınızda daha fazla reform yapmaya davet ediyor.

Şanslı alanlar:
Bu yıl en büyük şansların kariyer, iş hayatınız ve toplumda üstlendiğiniz görevlerle ilgili çıkacağını söyleyebiliriz. Jüpiter yılın son 2 ayında ise size sosyal alanda daha fazla mutluluk, genişleme ve öğrenme fırsatı sunuyor. 26 Ekim’den itibaren arkadaşlıklar, grup çalışmaları ve size daha fazla keyif getirebilecek koşullarla karşılaşacaksınız.

Mücadele alanları:
6 Şubat–20 Mart, 12 Haziran-28 Temmuz günleri arasında enerjinizi yapıcı yönde kullanmalısınız. Mars’ın yüksek enerjisini ev, ailevi konular ve özel hayatınızda daha fazla hisedebilirsiniz. Kariyer hayatınızda, bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler:
Oğlak burcu, ilişkilerinde güvene, saygıya ve statüye önem verir. Sert görünümlüdürler ama güçlü bir bağlılık duyguları vardır. Bu burç, duygularını öne çıkarmayı sevmediğinden ya da bu alanda kendini zayıf hissettiğinden kendine annelik ya da koruyucu rol oynayacak partnerler seçmek eğilimindedir. İlişkilerde anlaşılması zor burçlardan birisi olan Oğlak, her şeye uzun vadeli ve planlı bakmayı sever.

Oğlak Kadını:
İradeli ve hırslı bir kadındır. Bu yüzden çok rahat ilişki kuramayabilir. Onun için duygusal bir ilişki de sorumluluk halini aldığı için karşılığını bekleyecektir. Hırslı doğası nedeniyle aşkta mutluluğu yakalaması hayli zaman alabilir. İş hayatına verdiği önem yüzünden iş hep aşka üstün gelebilir. İlişkide anne rolünü üstlenmeye kalkarsa, kendinden zayıf karakterlere yönelebilir.
Yılın ilk yarısına kadar evlilik ve ilişkiler sizin için çok huzurlu bir alan olmayabilir. Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu 9 Ocak–2 Şubat, 15 Nisan–10 Mayıs, 23 Temmuz–17 Ağustos, 11 Eylül–8 Ekim ve 5 Kasım–15 Aralık tarihleri arasında aşkta mutluluk daha kolay gelebilir. Bununla birlikte 22 Mart–15 Nisan, 3-28 Haziran ve 17 Ağustos–11 Eylül dönemlerinde ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda daha toleranslı olmaya özen göstermelisiniz.

Oğlak Erkeği:
Oğlak erkeği için aşk ulaşmak istediği amaçları paylaşmaktır. Karşısında karakterli ve dürüst partnerler arar. Bununla birlikte otoriter tarafının ağır basması nedeniyle duygularını göstermekte pek de rahat değildir ve bu yüzden susmayı tercih eder. İlişkilerinde karşılık ve sadakat arar ama gururu kırılırsa bunu tamir etmek isteyen kadın çok yorulacak demektir. Sessiz ve çekingen yapısı nedeniyle aşkın fiziksel yönlerinde kendini huzursuz hissedebilir.
Bu yıl da beraberliklere ve evliliğe ciddi bir gözle bakıyorsunuz. Mars’ın rahat açılar kurduğu 1 Mayıs–12 Haziran ve 28 Temmuz sonrasında aşk hayatında pozitif bir hava söz konusu.

2012′de en iyi ilişkiler : Oğlak-Başak
En zor ilişkiler: Oğlak–Yengeç, Oğlak-Kova

İş ve Para:
İş hayatınızdan çok şey bekleyebilirsiniz ancak yılın ilk yarısında daha sabırlı olmalısınız. Ortaklıklar ve anlaşmalar kısıtlayıcı olabilir ya da ortağınızın zor durumu nedeniyle siz de istediğiniz gibi hareket edemiyor olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında maddi koşullarınıza özen göstermeye devam etmelisiniz. 1 Ekim–15 Aralık tarihleri arasında maddi konularda büyük riskler almaktan kaçınmalısınız. Maddi konularda 2–26 Şubat, 28 Haziran–23 Temmuz ve 11 Eylül–8 Ekim tarihleri arasında kazanç getiren fırsatlar bulabilirsiniz.

Sağlık:
Yılın ilk yarısında bünyenizin daha hassas olduğunu söylemeliyiz. Satürn yaşam enerjisini zayıflatan bir gezegen olduğu için, vücudunuza daha fazla özen göstermeli, sporu ihmal etmemelisiniz.
Mars’ın sert açıları altında, 6 Şubat–20 Mart ve 12 Haziran–28 Temmuz arasında sizi aşırı yıpratacak işlerden uzak durmalısınız.

__________________________________________________
__________________________________________________

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

2012′de, hayatı daha geniş bir çerçevede tanımak, eğitim almak ya da seyahat açısından önünüz çok açık. Ancak yılın ikinci yarısında, iş hayatındaki gerginlikler ve zorluklar, sağlığınızı zorlayabilir…

2012′de sizi neler bekliyor

2012′ye genel bakış:
Bu yıl önemli kararlar alacaksınız. Yabancılarla ilgili konular, eğitim ve entelektüel çalışmalar açısından da 2012 son derece başarılı bir yıl olacağa benziyor.
Yılın ikinci yarısında özellikle sorumluluklarda artış yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde tam olarak istediğiniz yönde ilerlemek pek kolay olmayabilir. Daha fazla muhalefetle karşılaşabilir, bazı düşmanlıklar görebilirsiniz. Bu yüzden evlilikler, genel olarak anlaşmalar sizin için önemli bir test alanı olacaktır. Sağlığınıza da önem vermelisiniz.
2012 yılında özellikle 10-13 Şubat doğumlu Kova’lar Plüton’nun karizma getiren ve pek çok alanda önlerini açan güçlendirici etkisini, sosyal alanda, arkadaşlıklar ve grup çalışmalarında daha fazla görebilecekler.

Şanslı alanlar:
Bu yıl Terazi burcundaki Jüpiter, Kova’lara tam destek vermekte. Jüpiter deneyerek öğrenmeyi, fırsatları, genişleme ve yeniliğe açık olma durumunu anlatır. Aynı zamanda 2012 bilginizi artırmanız, ufuklarınızı genişletmeniz açısından da son derece olumlu bir yıl olacak. Bu yıl, eğitim hayatındaki Kovalar açısından son derece geliştirici görülüyor. Akademik çalışmalar, üniversite ya da okullarla ilgili konular 2012 yılında beklentilerinizin ötesinde kolaylıklar ve yeni genişleme olanağı getirebilir. Benzer şekilde yabancılar, yurtdışını ilgilendiren işler, iş hayatındakiler için dış ticaret ve yurtdışı ile sürekli bağlar bu yıl mutlaka üzerine gidilmesi gereken konular arasında görülmekte.

Mücadele alanları:
Yılın ikinci yarısında sizi daha fazla zorlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ortaklaşa alanda çok huzurlu olmayabilirsiniz. Evlilik ya da ortaklık olsun, karşı taraf daha fazla sorun yaratıcı olabilir ve sizi kısıtlamaya başlayabilir. Ayrıca iş hayatında ve sorumluluklar cephesinde daha fazla bekleme ve erteleme, hatta işlerin sona erdirilmesi ile de karşılaşabilirsiniz.
Mars, 28 Temmuz sonrasında Boğa burcuna geçecek ve 1 Ekim–15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacağından bu dönemde ev ve ailevi konular sizin için daha fazla gerginlik doğurucu olabilir. Yerleşime ait işler ve genel olarak kariyer hayatınızda bekleme ve belirsizlik yaratan gelişmelere dikkat etmelisiniz.

Aşk ve İlişkiler:
Kova, aşkı beyninde yaşayan bir burçtur ve arzuların hâkimiyetinde olmayı tercih etmez. Duygusal birlikteliklerde, arkadaşlığın rolü çok büyüktür ve aşkta başarı ancak zihinsel ve entelektüel anlamda uyumla mümkün olabilir. Bazı çılgın Kova’lar ise kural tanımazlıkları yüzünden ilişkilerde uzun süreli dikiş tutturmakta zorlanabilirler. Kova hayran olacağı, yaratıcı partnerlere ihtiyaç duyar. Ona yaklaşmak pek kolay olmayacaktır.

Kova Kadını:
Kova kadını, aklı önde tutar. Bireyselliğini, özgürlüğünü yüzde yüz kontrol etmek ister. Bu yüzden evliliğe “Evet” demesi çok uzun zaman alabilir. En çok bekâr kadınların bu burçtan çıkmasına şaşmamak gerekir. Kova kadını aşkta da yaratıcıdır ve arkadaşlık duygusu ile bütünleşmiş ilişkiler yaşamak ister. Duygusal anlamda sıcak olmaktan çok rasyonel bir tutum da sergileyebilir.
Bu yıl süregelen evliliklerde şimdiye kadar ifade edilmemiş olan sıkıntılar su üstüne çıkabilir. Yeni bir evlilik ise kişiye daha fazla sorumluluk getirecek demektir. Ancak 26 Ekim’e kadar aşkta mutlu olmak pek de zor olmayacak. Bu yıl 9 Ocak’a kadar olan dönem, 2–26 Şubat, 22 Mart-15 Nisan, 10 Mayıs–3 Haziran, 17 Ağustos–11 Eylül ve 15 Aralık sonrası aşkta daha pozitif zamanlar olarak görülmekte. Bununla birlikte ilişkilerde abartı ya da yanlış anlamalar özellikle 15 Nisan–10 Mayıs, 28 Haziran–23 Temmuz ve 11 Eylül–8 Ekim tarihleri arasında daha belirgin olabilir.

Kova Erkeği:
Kova erkeğini de yakalamak son derece zordur. Bu burç erkeği, hayal dünyasını ve ideallerini paylaşacağı bir partner arar. Duygularını çok daha alternatif yollardan ifade etmeyi tercih edebilir. Mum ışığında yemek yerine sizi bir yaz gecesinde yıldızları seyretmeye davet edecektir. Arkadaş canlısıdır; sadıktır ama mesafeli tutumu yüzünden yanlış anlamalara da neden olur. Onu destekleyecek, anlayacak birisini bulamadıkça evlenmeye yanaşmayacaktır.
Bu yıl aşk hayatınızda daha fazla hareket ve heves var, ancak yılın ikinci yarısında ciddi düşünceler ya da işle ilgili konular yüzünden bu konuda kendi kendinizi daha fazla engelleyebilirsiniz. Mars’ın burcunuzu olumlu etkilediği dönemlerde 6 Şubat’a kadar olan dönem, 20 Mart–1 Mayıs ve 12 Haziran–28 Temmuz dönemlerinde beraberliklerinizde çok daha girişken davranabilirsiniz.

2012′de en iyi ilişkiler : Kova – Terazi
2012′de en zor ilişkiler: Kova – Aslan

İş ve Para:
Yılın ikinci yarısında, iş hayatınıza daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Bu dönemde inatçılığınız yüzünden işleriniz daha fazla zorlanabilir.
Sonbahar, iş hayatı açısından pürüzlü ve belirsizliklerin ortaya çıktığı bir dönem olabilir. Başlanan projeler tam olarak ilerlemeyeceği için daha fazla harcama yapabilir ya da planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Bu gelişmeler daha fazla harcama anlamına da geliyor.

Sağlık:
Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz ve günlük hayatınızda spora daha fazla zaman ayırmanız gereken bir dönemdesiniz. Bedensel zayıflıklar özellikle kendinizi aşırı yorduğunuz dönemlerde çok daha sorun çıkartıcı olabilir. 20 Mart–1 Mayıs arası ile 28 Temmuz sonrasında iş hayatınızdaki gerginlikler ve kısıtlayıcı konular sağlığınızı zorlayabilir. Neyse ki Jüpiter’in olumlu açısı altında bu problemleri kolayca aşabilirsiniz.

__________________________________________________
__________________________________________________

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bu yıl, evle ilgili konulardan tutun da, iş hayatına ve ilişkilere kadar hayatın her alanında uğraş vermek zorundasınız. Bunun yanında, başkalarından maddi destek gelebilir ve uzun süredir beklediğiniz bir para da sonunda sizin olabilir

2012′de sizi neler bekliyor

2012′ye genel bakış:
Hayatınızın bu döneminde sizi özgür bırakan, kendinizi ifade etmenizi kolaylaştıran pek çok fırsat bulabileceksiniz. Olaylar ve insanlar aniden ortaya çıkarak sizi değiştirebilirler. Siz de kendi sezgilerinizi, yaratıcı ilhamınızı daha elektrikli biçimde ortaya koyabilirsiniz. Kuşkusuz böyle bir dönemde pek çok kişi sizin çok hızlı düşündüğünüzü ya da asice davrandığınızı söyleyebilir.
Bu yıl Plüton da burcunuzla zorlayıcı açıda kalmaya devam ediyor. Plüton enerjisini doğru ve yapıcı biçimde kullanabilirseniz, iş hayatında ve amaçlarınız doğrultusunda büyük adımlar atabilir, mesleki etkinliğinizi ve gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Bununla birlikte, olumsuz ifadesinde üstlerle güç kavgaları, büyük mücadeleler ortaya çıkarak, sizi yıpratan, baskıyla değiştirmeye çalışan kişi ya da görüşlerle savaşmanız gerekecek. Plüton’un bu sözünü ettiğimiz zorlayıcı deneyimleri bu yıl özellikle 12–15 Mart doğumlu Balık’ları etkisi altında tutmakta.

Şanslı alanlar:
Eşinizin ya da ortağınızın maddi desteğini alabilirsiniz. Miras, sigorta ya da bankalarla olan ilişkilerinizde de başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Uzun bir süredir beklediğiniz bir para sonunda sizin olabilir. Kasım ve aralık aylarında ise Jüpiter bu kez ufuklarınızı genişletebileceğiniz, size yabancılar ya da yurtdışı konularında yeni tecrübeler getirebilecek. Örneğin bu aylarla birlikte eğitim hayatında ve üniversite ile ilgili konularda çok kolay ilerleme sağlayabilirsiniz.

Mücadele alanları:
12-15 Mart doğumlu Balık’ların iş ve ev hayatlarında büyük değişiklikler söz konusu. 1 Ekim–15 Aralık tarihleri arasında Mars burcunuzla sert bir açı içinde değil ancak bu dönem genel olarak daha fazla bekleme, kolay ilerleyememe anlamına gelebilir. Kardeşler, yakın çevre, yolculuklar ve eğitim hayatında uğraş verebilirsiniz.
Aşk ve İlişkiler: Balık’ın romantik yapısı onu çekici ve gizemli kılar ama bu burcu anlamak pek de kolay olmayacaktır. Kararsızlıkları yüzünden beraberliklerinde kriz yaşamaya yatkındırlar.

Balık Kadını:
Beraberliklerinizde daha fazla heyecan ve değişiklik arayabilirsiniz. Bu dönemler 9 Ocak – 2 Şubat, 26 Şubat – 22 Mart, 3 – 28 Haziran, 11 Eylül – 8 Ekim arasında görülmekte. Bununla birlikte Venüs’ün burcunuzla zor açılar kuracağı 9 Ocak’a kadar olan dönem, 10 Mayıs–3 Haziran, 8 Ekim –5 Kasım tarihleri arasında yanlış anlamalar, ilişkileri yıpratabilecek davranışlardan kaçınmak gerekiyor.

Balık Erkeği:
Balık erkekleri bu yıl Jüpiter sayesinde daha yoğun ve tutkulu beraberlikler yaşayabilir. Mars’ın burcunuzda olduğu 1 Mayıs–12 Haziran döneminde çok daha ateşli bir aşk gündeme gelebilir. Mars aynı zamanda 6 Şubat–20 Mart ve 28 Temmuz’dan sonra da burcunuzla son derece olumlu açı içinde beraberliklerinize pozitif bir hava getirmekte.

2012′de en iyi ilişkiler: Balık–Akrep
2012′de en zor ilişkiler: Balık–Aslan

İş ve Para:
Yılın ikinci yarısında iş ortamındaki değişiklikler, günlük iş düzeninizin değişmesi ve daha fazla ödev ve sorumluluk iş açısından daha fazla baskı getireceğe benziyor. Ayrıca yıl boyunca kurabileceğiniz ortaklıklardan yana da şanslısınız.
Temmuz sonrasında işinizin bir bölümü olarak kısa yolculuklar da gündeme daha sık gelebilir.

Sağlık:
Ağır transitlerin olmaması sağlık açısından önemli problemlerin olmayacağını anlatıyor. Ancak yılın ikinci yarısında Satürn’ün yıpratıcı enerjisini daha fazla hissedeceksiniz. Bu yüzden aşırı çalışma ve alacağınız yeni işler sizi daha fazla yıpratabilir. 6 Şubat’a kadar olan dönemde, 1 Mayıs–12 Haziran arasında sağlığınıza önem vermelisiniz.

MUSTAFA KEMAL BEKTAŞ
reklam

Etiket:

 delicious  digg  facebook  furl  linkedin  myspace  reddit  stumble  technorati  twitter